-
-
ENTRADES RECENTS
- Taller de Cuina: iniciació als ferments. 13 d’abril a la botiga 6 Abril, 2021
- Manejo Holístico, o cómo los animales salvarán el planeta 4 Desembre, 2015
- Xerrada: Josep Pàmies 23 Novembre, 2015
- Ratas de laboratorio 8 Novembre, 2015
- Una ciutat en l’horta 24 Octubre, 2015
- 16 i el 17 d’octubre a Godella. II Jornades per la Terra i l’ Agorecologia 8 Octubre, 2015
- A tornallom 1 Octubre, 2015
- Els tres menjadors i el llop 26 Setembre, 2015
- Curso, 24 de septiembre, Almàssera: ‘Importancia de las plantas aromáticas y creación de setos’ 21 Setembre, 2015
- La economía feminista y la soberanía alimentaria 5 Setembre, 2015
- Ruta de la Soberanía Alimentaria 10 Agost, 2015
- Nature 31 Juliol, 2015
- Papá! Creo que… 10 Juliol, 2015
- Vida sota l’arbre 4 Juliol, 2015
- Ahogarse de hambre 26 Juny, 2015
- Buñuelos de hojas de zanahoria o remolacha 15 Juny, 2015
- 13 de Junio TALLER SOBRE FAUNA ÚTIL, PLAGAS Y ENFERMEDADES EN UN HUERTO ECOLÓGICO 20 Mai, 2015
- MANIFESTACIÓ: HORTA ÉS FUTUR 13 Mai, 2015
- El poder del NO. Lolita Chávez 8 Mai, 2015
- II ANIVERSARI dels HORTS del PERIGALL 22 Abril, 2015
- Crema de remolacha con sus fritos 13 Abril, 2015
- La carabassa per Juanito 29 Març, 2015
- 28 de març XARRADA: ‘Cap a un menjador sostenible’ 25 Març, 2015
- 19 de abril TALLER: EL ARTE DEL COMPOSTAJE 14 Març, 2015
- El silencio entrecortado del Racó de l’Anell 8 Març, 2015
Arxius
- Abril 2021 (1)
- Desembre 2015 (1)
- Novembre 2015 (2)
- Octubre 2015 (3)
- Setembre 2015 (3)
- Agost 2015 (1)
- Juliol 2015 (3)
- Juny 2015 (2)
- Mai 2015 (3)
- Abril 2015 (2)
- Març 2015 (5)
- febrer 2015 (6)
- gener 2015 (5)
- Desembre 2014 (7)
- Novembre 2014 (3)
- Octubre 2014 (4)
- Setembre 2014 (4)
- Agost 2014 (3)
- Juliol 2014 (5)
- Juny 2014 (5)
- Mai 2014 (3)
- Abril 2014 (7)
- Març 2014 (13)
- febrer 2014 (5)
- gener 2014 (7)
- Desembre 2013 (7)
- Novembre 2013 (8)
- Octubre 2013 (5)
- Setembre 2013 (4)
- Agost 2013 (6)
- Juliol 2013 (15)
- Juny 2013 (12)
- Mai 2013 (34)
- Abril 2013 (22)
- Març 2013 (17)
- febrer 2013 (8)
Imatge
Taller de Cuina: iniciació als ferments. 13 d’abril a la botiga
Blog. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.
Aquesta entrada ha esta publicada en