ARRÒS AMB BLEDES I MONIATO DEL PERIGALL

Imagen

Esther ens envia aquesta recepta. Bona, bona!!

INGREDIENTS (per a quatre persones)

  • 1 manoll de bledes
  • 1 nap
  • 2 alls
  • 1 ceba
  • 1 tomata madura
  • 1 moniato
  • 2 carlotes
  • 1 cullerada de café de pimentó de la Vera
  • 1 fulla de llorer
  • Arròs, un grapat per persona.
  • Oli
  • Aigua i sal

Imagen

ELABORACIÓ

En un perol feu un sofregit de ceba, tomata i alls.

A continuació poseu-hi el nap i les carlotes pelats i tallats a rodantxes.

Quan estiga tot ben sofregit, tragueu la cassola del foc i afegiu el pimentó sense parar de remenar per a què no es creme.

Seguidament aboqueu les bledes que haureu netejat i trossejat i el moniato pelat i trossejat com si fora una creïlla.

Doneu al conjunt unes quantes voltes per a mesclar tots els ingredients i afegiu aigua que cobrisca bé. La quantitat d’aigua dependirà de què ens agrade amb més o menys arròs, a mi m’agrada que predominen les hortalisses.

Finalment aboqueu-hi un pot de fessols bollits, la fulla de llorer, rectifiqueu de sal i quan arrenque el bull, poseu l’arròs. Deixeu bollir uns 15 o 20 minuts (segons els gustos) fins a que l’arròs estiga cuit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s